+45 5184 3984 dct@8800.dk

Camping Kim byder velkommen, til Åbent Hus

I strålende forårsvejr, åbnedes dørene kl 10, til weekendens åbent husarrangement, hos Dansk Caravan Teknik.

Med masser af gode tilbud i butikken – og lidt godt til ganen, i værkstedet, har formiddagen været een stor fornøjelse, idet Kim og personalet kunne byde campister fra nær og fjern, velkomne til (for mange) sæsonens første shoppetur. Som een kunde sagde: “…der er altid et eller andet, vi mangler, når en ny campingsæson starter…” – en anden tilføjede, “…ja, eller noget, der lige er gået i stykker, engang sidste år – som skal skiftes ud…”.

Andre er ude, at se på udvalget af campingvogne, hos Dansk Caravan Teknik – og nogle finder endda anledning til, at skifte ud, i “vognparken”.

Uanset hvad anledningen er, sætter vi pris på hver enkelt, som tager tid ud af en dejlig weekend for, at besøge os – og gøre en god handel eller to.

Inge og Karsten fra Blokhus By Camping, har taget turen til Viborg – og fortæller (både lørdag og søndag) med smittende entusiasme om, hvor lækkert det er – også nord for Limfjorden.

Inge & Karsten fra Blokhus By Camping

Husk på, Åbent Hus hos Camping Kim, fortsætter indtil kl 16 i dag, lørdag – og igen søndag, fra kl 10 – 16.

Dansk Caravan Teknik

Vil du modtage vort nyhedsbrev?

Tilmeld dig, vort nyhedsbrev, og få nyheder og gode tilbud - direkte, i din indbakke.

Vi har intet ønske om, at fylde din indbakke med spam - vor intention er, at udsende et nyhedsbrev med relevant indhold, for campisten, ca en gang, om måneden.

Mange tak - du vil snart modtage en email, hvor vi skal bede dig bekræfte din tilmelding, til nyhedsbrevet, fra Dansk Caravan Teknik.