+45 5184 3984 dct@8800.dk

Et godt website, tager den tid, et godt website skal tage

Hos Dansk Caravan Teknik, gør vi tingene ordentligt – på “jysk”, som man siger.

I forbindelse med sådan et projekt, som et nyt website faktisk er, er der mange oplysninger, der skal samles. Disse skal organiseres og tilrettes, så vi kan levere dem til dig, på den bedste, og mest hensigtsmæssige måde.

Du vil opleve, at vi “lukker op”, for de enkelte sider og funktioner, een efter een – efterhånden som elementerne bliver testet og meldt klar.

Over tid, vil vi arbejde på, at give dig mulighed for, at tilmelde dig, vore nyhedsbreve. De kommer til, at indeholde gode og nyttige tips og tricks, til din campingvogn samt -tilbehør. Tilbud, informationer om arrangementer; rettet specielt til den kræsne campist, nyt fra værkstedet og butikken – samt flere andre ting er, hvad vi glæder os til, at forkæle din indbakke med.

Også på vores Facebookside, vil du blive forkælet – og følger du ikke allerede Dansk Caravan Teknik, på Facebook, skal du blot trykke på linket herunder.

Følg Dansk Caravan Teknik på Facebook

Dansk Caravan Teknik

Vil du modtage vort nyhedsbrev?

Tilmeld dig, vort nyhedsbrev, og få nyheder og gode tilbud - direkte, i din indbakke.

Vi har intet ønske om, at fylde din indbakke med spam - vor intention er, at udsende et nyhedsbrev med relevant indhold, for campisten, ca en gang, om måneden.

Mange tak - du vil snart modtage en email, hvor vi skal bede dig bekræfte din tilmelding, til nyhedsbrevet, fra Dansk Caravan Teknik.