+45 5184 3984 dct@8800.dk

Et fortelt med luft, i stedet for stænger

Hos Dansk Caravan Teknik, præsenterer vi altid de nyeste fortelte – opstillet,- så du kan komme, og se alle de førende produkter, på markedet. Særligt populær, er serien af Kampa Letvægts – og oppustelige Classic AIR fortelte, som i praksis sender teltstængerne på pension.

Netop forteltet, er en vigtig udvidelse, af din campingvogn, eller autocamper. Dette ved – og anerkender producenterne – og produktinnovationen, der har tilført mange nye features, til forteltet, bevæger sig med stormskridt, i disse år.
En innovation, der har medført indsyede trykpuder, som danner en forsegling mellem telt og campingvogn, justerebare pløkstropper, nye pløkker, nye og stærke materialer, som forteltene er opbyggede af – og det nye Limpet-system, som fastgør det bagerste af af forteltet, til din campingvogn.

Hos Dansk Caravan Teknik, kan du bl.a. opleve Flagskibet indenfor Kampa fortelte; Frontier Air Pro – som er det største Kampa fortelt, nogensinde.

Databladet fra Frontier Air Pro forteltet

Men… hvordan fungerer sådan et “Air” fortelt?

Teltstængerne er en saga fra fortiden, idet de er blevet erstattet med oppustelige luftkanaler, som altid er fastgjort, til forteltet. De enkelte luftkanaler er forbundet med hinanden således, at du kun behøver, at pumpe ved een ventil for, at pumpe hele forteltet op.
Til, at pumpe forteltet op, anvendes den medfølgende manuelle luftpumpe – eller også kan du tilkøbe, en elektrisk Kampa pumpe, som gør det hele endnu lettere. Du kan i øvrigt – med den manuelle luftpumpe – pumpe et Rally Air fortelt op, på mindre end 60 sekunder.

Af yderligere fordele kan nævnes, at din nyttelast reduceres, da du jo slipper for stængerne – og såvel opsætning som nedtagning af et Air fortelt, er nemmere end man forestiller sig. Selvom luftkanalerne er pumpet rigtigt hårdt op, giver de sig i stærk vind – og du slipper for bøjede stænger, og evt. skader på din campingvogn.

Vi har også fortelte, til din Autocamper

Fortelte til Autocamperen, kan købes som såvel “Kør-væk-fortelte”, som “Monterede fortelte”

Et “Kør-væk” fortelt bliver stående på pladsen – og “holder din plads”, mens I er ude, at køre i autocamperen. De er hurtige, at sætte op – og fås med både stænger og luft.
Alle Kamas “monterede” fortelte, bruger oppustelige stænger – og leveres med dobbelt vulst, på 4 mm og 6 mm.
Disse kan så enten føres gennem teltskinnen på køretøjet, eller gennem kanalen på den forreste del, af din markise.

Kontakt os gerne, for mere information, om dit nye fortelt, til Autocamperen.

Yderligere info

Se hele vort udvalg af fortelte og annekser, på Telte-siden – og ring til Kim på 5184 3984, eller kig forbi for, at få et rigtigt godt tilbud, på forteltet, som vil gøre din ferie så meget nemmere, og behagelig.

Share This